HTML

Szexésnyúljork.

fotopreston /csinibabafotózás1/

Hallgassatok jó zenét.

A ti művetek.

  • törölvetörölve (törölt): utolsó bekezdéshez szólnék hozzá: azt a mikrobiológus anyukádat! mármint nem az igazit, hanem eg... (2009.02.07. 17:23) 136#
  • törölvetörölve (törölt): na hát múviztam én is egyet, nem tudtam kivárni az estét, annyit mondok, hogy hasonlatosan néztem ... (2009.01.17. 19:59) 127# , avagy az eklektika fellegvára
  • Utolsó 20

szexésnyúljork

2009.01.31. 19:40 szexésnyúljork

142#

Címkék: macska mjuzik omg

azaz élet a stones-beatles-abba háromszög (egyik) legrosszabb sarkában.

anyámmal hazajövünk, de persze apám úgy nem hallhatja a csengőt, ha maxon ordíttatja a kettékúrt MAMMAMIA-t, 5.1-en.   (??)

igen, mert hát van a családban az a beteg dolog, hogy amíg a menő csávók azzal mentek egymásnak, hogy "stones-os vagy, vagy beatles-es, kötsög??", addig apám otthon abba-t hallgatott. szóval. hát igazán ráférne valami. valami új. tudod CSAJOM (lásd: 127# 2 bekezdés) az elmaradt karácsonyi ajándéka mondjuk. olyan szép lenne, ha pl hobo vagy stones miatt nem hallaná a csengőt.

a macskák amúgy kiborultak. az egyik a kövön fetrengett a vaterlóra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexesnyuljork.blog.hu/api/trackback/id/tr24914831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása